top of page

Sang og musik:

Vi synger meget, har fokus på fagter, rim og remser, bl.a. ud fra en sangkuffert. Vi synger, hopper danser også ofte til musik.

Natur og udeliv:

Jeg bor tæt på skov og marker med heste, køer og geder, samt få hundrede meter fra Odense å, hvor vi kan fodre ænder og følge naturens gang.

Kreativitet:

Vi finder gerne noget naturmateriale på vores ture, som vi kan bruge til noget kreativt fx. dekorationer, fastelavnsris og andre indslag gerne efter højtiderne. Vi maler, tegner og klistre og hvad fantasien ellers finder på ;-) 

Kammeratskab og læring:

Det er vigtigt for mig, at være en god rollemodel for børnene. Derfor er jeg meget bevidst om at være nærværende, omsorgsfuld og anerkendende samt støtte op om de gode venskaber.

Måltider:

Sund og varieret kost. Ofte grød eller brød om morgenen. Formiddag og eftermiddag brød (ofte hjemmebagt) og frugt. Frokost vil oftest  være hjemmebagt rugbrød, med pålæg lige fra sild til bananmadder.  Der bliver tilbudt grønt til. 

(Hvis ikke andet er aftalt) kommer børnene inden kl 9.00, af hensyn til ture og planlagte aktiviteter

En typisk dag kan se sådan ud.

  • ​ 7.00 - 7.30 efter behov tilbydes der morgenmad

  • ca. 9.00 spiser vi formiddagsmad sammen.  Går en tur, besøger andre børnepassere i området, tager på udflugt eller bliver hjemme og bager, leger eller laver kreative ting.   Det kan også være der "bare" er behov for at have en rolig dag, evt. med mindfull musik i baggrunden og "aktivitet dertil". Jeg vil i min hverdag også lave aktiviteter , hvor vi kommer ind over bla. læreplans temaerne.

  • 11.30 - 12.00 vi spiser frokost og børnene bliver gjort klar til deres middagslur.

  • 14.30-15.00 starter jeg med at tilbyde eftermiddagsmad efterhånden som børnene vågner. Hvorefter de leger til de bliver hentet.

1 ledig plads midt 2024


Tag gerne kontakt, jeg er fleksibel med startdatoDet er en god ide
at reservere plads
i god tid.
bottom of page